Shikoni legjendën e Opelit: Kadett vs Audi RS6, BMW M3 dhe Audi R8

GOLF 2 GTI dhe Kadett GSI u janë dhënë versione ‘djallëzore’ të fuqishme mbi njëmijë kuaj fuqi.

Kadett disi i harruar, u kthye me një modifikim dhe tash ai ka 730 kuaj fuqi,

Shembulli më poshtë është një modifikim i shkëlqyer, trasnmeton Telegrafi.

Edhe pse është një kerr pak më “modest”, ky Kadett tërheq vëmendjen.

Këto performanca e bëjnë që ky Kadett të qëndrojë krenar pranë kerreve si Audi dhe madje edhe BMW M3 pa asnjë kompleks.

Të gjithë ata mund të arrijnë 100 km/h në më pak se 4 sekonda.

Komentet

mood_bad
  • Nuk ka ende komente.
  • Shto një koment.