Rreth PazariKerreve!

Themelimi i PazariKerreve

Çdo koncept i ri është i bazuar në një nevojë. Idea jonë të krijojmë një faqe të internetit që do të lejojë vizitorët kosovarë të blejnë, shesin dhe shkëmbejnë produktet dhe shërbimet u soll në jetë në verën e vitit 2020 me lancimin zyrtar të platformës së PazariKerreve.

Modeli i binzesit të PazariKerreve ka për qëllim të ofrojë një formë të thjeshtë, efektive dhe të sigurtë të shpalljeve. Përmes faqes së internetit të PazariKerreve, të dy palët, kompanitë dhe qytetarët kosovarë, kanë mundësinë të blejnë, shesin dhe shkëmbejnë produktet dhe shërbimet në një mënyrë që nuk e kanë provuar më parë. Qëllimi i PazariKerreve është që vazhdimisht të rris përvojën e përdoruesve për shpalljet online dha ta sjell Pazarin e Kerreve, të cilin të gjithë e vizitojmë, më afër jush dhe në çdo kohë