Gus 20
Shikoni legjendën e Opelit: Kadett vs Audi RS6, BMW M3 dhe Audi R8

GOLF 2 GTI dhe Kadett GSI u janë dhënë versione ‘djallëzore’ të fuqishme mbi njëmijë…

Gus 20
Lamborghini Urus në version kabrio

Dizajneri brazilian Kleber Silva ka shpalosur idenë e tij se si mund të duket Urusi i…